ეროვნული ნატვრა და პოლიტიკური იდეალი - ფირცხალავა, სამსონ (Politics / პოლიტიკა; 2018: მეორე ნომერი, 2018)
ქართველმა კაცმა ნატვრაც არ იცისო - ნატვრა-ოცნება და ნატვრა-სურვილი აქტივური. ეროვნული ნატვრა როგორც პოლიტიკური იდეალი