ნოე ჟორდანიას თხზულებათა სამტომეული - Matsaberidze, Malkhaz (Politics / პოლიტიკა, 2018)
საქართველოს პარლამენტის ეროვნულმა ბიბლიოთეკამ საქართველოს დემოკრატიული რესპუბლიკიდ მე-100 წლისთავს მიუძღვნა საქართველოს დემოკრატიული რესპუბლიკის აღიარებული ლიდერის და მთავრობის თავმჯდომარის თხზულებათა სამტომეულის გამოცემა. სამტომეული გამოიცა სერიით „საქართველოს სახელმწიფოს ხელმძღვანელები“ (ამ სერიაში ჟორდანიას თხზულებები წარმოდგენილია XIII, XIV და XV ტომების სახით).